Homepage geupdate

Zojuist heb ik het oude blok op de homepage vervangen door een slider met recente informatie en foto’s. De laatste berichten uit het nieuws en de weblog heb ik onder de slider gezet.

Onder dit nieuwsbericht zie je dezelfde slider.

Slide 1

Welkom op Gewoon Geniaal.
Je bent terecht gekomen op mijn hobby website. Hier probeer ik eerst scripts en WordPress plugins uit voor ik ze écht ga gebruiken. Ook is er een weblog en een communitie. Af en toe plaats ik een bericht in de communitie en/of weblog.

Slide 2
Mijn grootste passie

Mijn grootste passie is toch wel het opzetten van websites. Mijn favoriete CMS is WordPress. Daarin heb ik al vele websites opgezet en onderhoud ik er nog steeds een aantal. Voor zowel mezelf als voor anderen!!!

Slide 3
Een echte pc nerd

Eigenlijk ben ik een echt computer nerd. Niet alleen alles omtrent internet is mijn grootste passie, maar eigenlijk alles wat met computer techniek te maken heeft. Zo heb ik ook een aantal internet servers thuis opgezet. Een tijd lang draaide deze website ook op één van die servers.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *