Relaxed aan vandaag

Gister heb ik mijn kerst spullen van zolder gehaald en de boom en poppen neergezet. Verder ben ik nog niet gekomen om mijn huisje om te toveren in kerstsfeer. Ik had de boom vandaag kunnen versieren, maar vond er geen motivatie en inspiratie voor.

Ik was eigenlijk de hele dag niet zo gemotiveerd om wat te doen. Niet dat ik de hele dag in mijn relax stoel heb gezeten hoor met een muziekje aan. Ik heb 2x visite gehad, heb een uur gewandeld met een vriendin, gekookt, mijn vogels verzorgd en het grootste deel van de afwas weg gewerkt. Wel alles op het gemak.

Vanavond wil ik de afwas nog klaar hebben en de kattenbakken gedaan hebben. Misschien ook nog even wat vuil naar de container brengen. Ik wil zowiezo op een normaal tijdstip naar bed. Niet al te vroeg, maar ook niet te laat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *