Sociaal druk geweest

Afgelopen week ben ik lekker sociaal druk geweest. Maandag, dinsdag én vrijdag ben ik alle drie dagen even op de inloop geweest. Maandag begin van de middag heb ik ook nog ruim een uur visite gehad. Dinsdag ben ik ook nog bij de tandarts geweest om een verstandskies te laten trekken. Dit ging vrij makkelijk, al heb ik wel drie dagen veel hoofdpijn gehad.

Woensdag ben ik gewoon op mijn werk verschenen en daar de gasten en vrijwilligers bediend. Eerst vooral binnen, maar later op het terras waar we ook gelunched hebben en waarna ik de vrijwilligers weer binnen heb bediend en de afwas heb gedaan. Ik ging wel een uurtje eerder weg vanwege de hoofdpijn.

Donderdag ochtend heb ik ook weer iemand over de vloer gehad. De rest van de dag heb ik veel op balkon gezeten en gebabbeld met buurtjes. Ook ben ik er nog tussenuit geweest voor wat boodschappen.

Vrijdag ben ik eerst wat wezen ophalen voor ik naar de inloop ging. Daar ben ik een uurtje gebleven, omdat ik nog de kattenbakken moest doen voor ik visite kreeg. Bij de inloop heb ik nog een tijdje staan praten buiten, waarna ik toch maar eerst kattenbakvulling ging inslaan. Bij de Lidl kwam ik mijn bezoek die later langs zou komen nog tegen. Toen ze bij mij was hebben we heerlijk op balkon bij zitten kletsen en nog wat huishoudelijke taakjes gedaan.

Toen ze weg ging heb ik een pot koffie gezet, want ik zou een flink stuk gaan touren op de fiets met een vriendin. We hebben zo’n 25km gefietst in ongeveer 3 uur tijd.

Vandaag heb ik ‘s middags een possje op bed liggen slapen. Ik was ineens heel erg moe. Toen ik weer wakker was en bijgekomen was ben ik op de fiets gestapt en naar mijn vriend gegaan. We hebben heerlijke pannenkoeken gegeten en film zitten kijken op Disney.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *