Het gezicht achter Gewoon Geniaal

Leuk dat je op mijn website bent gekomen die op mijn eigen server thuis draait.

Ik ben Natasja en ben 25 juni 1976 geboren te Dordrecht. Nog steeds ben ik woonachtig in een dorp daar vlakbij. Sinds december 2018 woon ik in mijn huidige woning. Ik heb hiervoor 19 jaar in een flat op 2 hoog gewoond.

Met mij wonen nog 3 katten (1 poes en 2 katers) en 6 grasparkietjes (1 vrouwtje en 5 mannetjes). Alleen bij de jongste kater moet ik de vogels wel in de gaten houden. Hij staat wel eens tegen de kooi aan, maar gelukkig niet vaak.

Mijn katjes

Kiddo – Geboren 2016

Bezoek zijn website

Romy – geboren 2013

Bezoek haar website

Spike – geboren 2012

Bezoek zijn website

Oude generatie katten

Rooie – RIP 19 jarige leeftijd

Bezoek zijn website

Dopey – RIP 16 jarige leeftijd

Bezoek haar website

Cesky – RIP 16 jarige leeftijd

Bezoek zijn website