Monday 07 September 2020

De afgelopen weken / dagen ben ik bezig geweest om een uitgebreide portfolio te schijven voor mijn websites. In mijn protfolio zie je live schreenshots van de website die ik ontwikkeld heb. Je vind mijn portfolio terug in het menu.

Sunday 30 August 2020

Vandaag heb ik maar weer eens geprogrammeerd en een weblog werd het resultaat. Een weblog waarvan je op het eerste oog in een grid  alleen de afbeelding, de titel en de datum ziet en een knop die de tekst laat zien als je erop klikt. Ook als je op de afbeelding klikt verschijnt deze in het groot op je scherm.


Saturday 06 June 2020

Vandaag heb ik nieuwe fotoos toegevoegd aan mijn selfies database. De fotoos worden op elke selfie pagina weergegeven.

Saturday 06 June 2020

Ik kwam erachter dat mijn portfolio waarmee er live screenshots gemaakt worden niet meer werkte. Deze heb ik zojuist hersteld.

Saturday 11 April 2020

Ik wil iedereen via deze weg een fijne pasen wensen!!!

Vandaag heb ik de pagina over mijn hobby vernieuwd. Er is een nieuw menu waar je van alles kunt bekijken. Ook de inhoud van de pagina heb ik aangepast.

Friday 10 April 2020

Met dit prachtige lente weer ben ik vaak en veel en lang op de fiets te vinden in allerlei gebieden. Van natuurgebieden tot dorpjes rondom mijn eigen dorp. Ook heb ik al een aardig kleurtje gekregen van het vele buiten zijn.

Als ik niet fiets of wandel ben ik op balkon buiten te vinden.

Wednesday 01 April 2020

Vandaag heb ik een logo portfolio gemaakt op https://gewoongeniaal.nl/logoos-scripts/index.php. Ik ben er de hele dag mee bezig geweest.

Er is ook een soortgelijke selfie pagina van. Deze vind je hier: https://gewoongeniaal.nl/selfies/index1.php

Tuesday 31 March 2020

Vandaag heb ik een andere logo ontworpen voor GewoonGeniaal.nl . Ik ben erg tevreden over het resultaat en heb de website aangepast naar de kleuren van het logo. Ook heb ik de vorige kleuren erin bewerkt.

Monday 03 February 2020

De afgelopen twee avonden ben ik bezig geweest om een nieuwe selfies website te ontwikkelen. Bekijk gerust het resultaat op https://gewoongeniaal.nl/selfies/index2.php

Friday 10 January 2020

Het lukt me nog niet om te stoppen met roken. Helaas heb ik weer gekocht. Het blijft een moeilijke kwestie. Zeker als je zoveel rookt als mij.

Tuesday 31 December 2019

Gister heb ik alle wasgoed gewassen en nu hangt het te drogen. Een deel zal inmiddels wel droog zijn, dus dat kan ik straks opruimen. Het is écht veel.

Vandaag is het oudjaarsdag. 2020 staat voor de deur. Er wordt al flink geknalt buiten en vanavond zal het wel helemaal losgaan.

Iedereen een fijne jaarwisseling. Ik ga nog wat aan mijn huishouden doen. Voor het laatst dit jaar.

Wednesday 04 December 2019

Langzaamaan proberen ik het bouwen van websites weer op te pikken. Vanavond heb ik het logo op GewoonGeniaal aangepast. Mijn server @Home.

Wednesday 04 December 2019

Deze nacht heb ik weer eens een script omgebouwd. Het is een Thumbnail Grid weblog en als je op de afbeelding klikt krijg je het weblog bericht te zien. Bekijk hem snel!!!

https://gewoongeniaal.nl/weblog/1/index.php

Wednesday 02 October 2019

Eergisteren heb ik een nieuwe selfies tijdlijn gemaakt. Hier kan je de selfies per jaar bekijken.

https://gewoongeniaal.nl/selfies/index.php

Wednesday 02 October 2019

Ik heb een weblog gemaakt met een antiek uiterlijk. Alles in sepia:

https://gewoongeniaal.nl/weblog/4/

Monday 30 September 2019

Vandaag heb ik weer twee weblogs gebouwd met gegevens uit mijn database. Een klein stukje script heb ik van het internet en ik heb er van alles omheen gebouwd. Ben je al nieuwsgierig???

https://gewoongeniaal.nl/weblog/2

https://gewoongeniaal.nl/weblog/3

Neem gerust de tijd om mijn nieuwe weblogs te bekijken. Het is de moeite waard!!! (Al zeg ik het zelf).

Wednesday 25 September 2019

Misschien hebben jullie gemerkt dat gewoongeniaal.nl er regelmatig uit lag. Eerst dacht ik dat het aan mijn router lag en heb ik een nieuwe geplaatst. De problemen waren toen deels verholpen, maar het werkte nog niet optimaal.

Toen dacht ik dat ik mijn server te zwaar belastte en heb even flink de bezem erdoorheen gehaald. Dit mocht helaas niet baten. Laatste mogelijkheid om de problemen te doen oplossen bleef de bekabeling. Apparaat voor apparaat aangesloten en indien er problemen waren de bekabeling vervangen. 

Nu werkt alles naar behoren. Ook mijn WiFi doet het nu uitstekend.

Saturday 21 September 2019

Vandaag heb ik mijn project op 100procentnatasja.nl afgerond. Ik was er gister ochtend volgens mij mee begonnen en heb er uren aan gewerkt. Ik ben erg blij met het eind resultaat.

Ook staat op 100% Natasja mijn nieuwe logo, ontworpen door een vriend van me.

Saturday 21 September 2019

De afgelopen twee dagen was ik bezig met een projectje voor mezelf. Het was een hele uitdaging om mijn eigen code toe te voegen aan een bestaande code. Maar... het is gelukt!!

Zie hier het resultaat https://gewoongeniaal.nl/develop/GridToFullscreen/eigen.php

Friday 20 September 2019

Vandaag heb ik op natasjaproduceert.nl ook een tijdlijn gezet. Het beheer gedeelte is hetzelfde als bij deze tijdlijn. De tijdlijn heeft alleen wel een compleet ander uiterlijk.

Neem gerust een kijkje.

Thursday 19 September 2019

Nou ik heb het voor elkaar. Mijn eigen weblog in de vorm van een tijdlijn.

Ik kan online op deze weblog / tijdlijn berichten en afbeeldingen plaatsen. Deze worden dan automatisch in een database opgeslagen en uitgelezen op de tijdlijn. Ook kan ik online afbeeldingen uploaden. Deze worden dan automatisch in een speciale map op mijn server geplaatst.

Best trots op dit scriptje!!!

Ik zal gelijk vertellen hoe mijn ochtend was:
Het was moeizaam wakker worden. Uiteindelijk sliep ik door alle wekkers heen en werd ik wakker van de deurbel. Samen met mijn hulp heb ik het huishouden gedaan. Toen ze weg was nog even 3 websites als vrijwilliger bijgewerkt. Daarna dit script afgemaakt.

Nu ga ik de kleuren nog aanpassen, daarna douchen en aankleden. Ik wil graag vanavond bij mijn vriend eten en blijven hangen. Als hij andere plannen heeft, ga ik langs een andere vriend. Die is voor mij een logo aan het ontwerpen (welke ook op deze weblog komt).

Thursday 19 September 2019

Vanavond heb ik na het eten boodschappen gedaan. Mijn winkelmandje bestond vooral uit koffie in alle soorten en maten. Van nespresso tot Dolce Gusto en Senseo pads.
Tja... ze waren in de aanbieding ;)