Welkom --> Home

Script van het internet. Zelf toegevoegd dat alles uit de database gelezen wordt en dat alles qua inhoud via een beheer gedeelte kan worden geplaatst. Tevens heb ik de kleur aangepast.

30 09 2019

En nog twee weblogs

Vandaag heb ik weer twee weblogs gebouwd met gegevens uit mijn database. Een klein stukje script heb ik van het internet en ik heb er van alles omheen gebouwd. Ben je al nieuwsgierig???

https://gewoongeniaal.nl/weblog/2

https://gewoongeniaal.nl/weblog/3

Neem gerust de tijd om mijn nieuwe weblogs te bekijken. Het is de moeite waard!!! (Al zeg ik het zelf).

25 09 2019

Oude bekabeling

Misschien hebben jullie gemerkt dat gewoongeniaal.nl er regelmatig uit lag. Eerst dacht ik dat het aan mijn router lag en heb ik een nieuwe geplaatst. De problemen waren toen deels verholpen, maar het werkte nog niet optimaal.

Toen dacht ik dat ik mijn server te zwaar belastte en heb even flink de bezem erdoorheen gehaald. Dit mocht helaas niet baten. Laatste mogelijkheid om de problemen te doen oplossen bleef de bekabeling. Apparaat voor apparaat aangesloten en indien er problemen waren de bekabeling vervangen. 

Nu werkt alles naar behoren. Ook mijn WiFi doet het nu uitstekend.

21 09 2019

100% Natasja

Vandaag heb ik mijn project op 100procentnatasja.nl afgerond. Ik was er gister ochtend volgens mij mee begonnen en heb er uren aan gewerkt. Ik ben erg blij met het eind resultaat.

Ook staat op 100% Natasja mijn nieuwe logo, ontworpen door een vriend van me.

21 09 2019

Mixed Project

De afgelopen twee dagen was ik bezig met een projectje voor mezelf. Het was een hele uitdaging om mijn eigen code toe te voegen aan een bestaande code. Maar... het is gelukt!!

Zie hier het resultaat https://gewoongeniaal.nl/develop/GridToFullscreen/eigen.php

20 09 2019

Natasja Produceert

Vandaag heb ik op natasjaproduceert.nl ook een tijdlijn gezet. Het beheer gedeelte is hetzelfde als bij deze tijdlijn. De tijdlijn heeft alleen wel een compleet ander uiterlijk.

Neem gerust een kijkje.

19 09 2019

Hoi allemaal

Nou ik heb het voor elkaar. Mijn eigen weblog in de vorm van een tijdlijn.

Ik kan online op deze weblog / tijdlijn berichten en afbeeldingen plaatsen. Deze worden dan automatisch in een database opgeslagen en uitgelezen op de tijdlijn. Ook kan ik online afbeeldingen uploaden. Deze worden dan automatisch in een speciale map op mijn server geplaatst.

Best trots op dit scriptje!!!

Ik zal gelijk vertellen hoe mijn ochtend was:
Het was moeizaam wakker worden. Uiteindelijk sliep ik door alle wekkers heen en werd ik wakker van de deurbel. Samen met mijn hulp heb ik het huishouden gedaan. Toen ze weg was nog even 3 websites als vrijwilliger bijgewerkt. Daarna dit script afgemaakt.

Nu ga ik de kleuren nog aanpassen, daarna douchen en aankleden. Ik wil graag vanavond bij mijn vriend eten en blijven hangen. Als hij andere plannen heeft, ga ik langs een andere vriend. Die is voor mij een logo aan het ontwerpen (welke ook op deze weblog komt).

19 09 2019

Koffie koffie koffie

Vanavond heb ik na het eten boodschappen gedaan. Mijn winkelmandje bestond vooral uit koffie in alle soorten en maten. Van nespresso tot Dolce Gusto en Senseo pads.
Tja... ze waren in de aanbieding ;)